Aanmelden voor de Begrotingstool van de Investeringsregeling Vrije Producties van het Fonds Podiumkunsten.

Hier kunt u zich aanmelden om een begroting voor een subsidie in het kader van de Investeringsregeling Vrije Producties bij het Fonds Podiumkunsten te maken of te bewerken. Het gebruik van dit begrotingsmodel is verplicht bij een aanvraag voor de Investeringsregeling. In deze tool dient u ook verwachte bezoekersaantallen van de productie in te voeren. Let er op dat u alle tabbladen van de begrotingstool invult. De begroting dient sluitend te zijn.

Wij willen u deze tool zo veilig mogelijk aanbieden. Daarom werken wij niet met een wachtwoord, maar met een beveiligde weblink om in te loggen. U registreert zich door hieronder uw e-mailadres op te geven. Iedere keer als u inlogt met dat e-mailadres, ontvangt u via mail een beveiligde weblink. Met deze weblink komt u bij uw begrotingen.

Let op: de weblink is een dag geldig. U kunt de weblink gedurende deze dag meerdere malen gebruiken. Als de weblink is verlopen, gaat u weer naar dit beginscherm en meldt u zich opnieuw aan. U ontvangt dan een nieuwe weblink.


aanmelden